Onnistunut Osuuspankki-turnaus Kristallissa
3.9.2017 20:34 Uutiset / Edustus

Jeppiksen järjestämä Osuuspankin turnaus onnistui kaikinpuolin hyvin

Jeppis järjesti viikonloppuna Osuuspankki-turnauksen, missä mukana oli Jeppis Hockeyn lisäksi IFK Lepplax joka nousi III-Divarista II-Divariin taistelemaan Jeppiksen kanssa. Myös Suomi-Sarjan kärkijoukkue JHT Kalajoelta oli mukana, karsi viime vuonna myös Mestikseen, mutta vielä ei tullut paikka sinne. Myös "vanha tuttu" MuIK Hockey oli mukana, joka nostettiin kabinetin kautta Suomi-Sarjaan. Ottelut lauantaina pelattiin systeemilla 2 kertaa 20 minuuttia. Ja otteluiden loppuun vielä kolme rangaistuslaukausta per joukkue.

IFK Lepplax - MuIK Hockey 0-3 (0-1, 0-2)

Ensimmäinen ottelu alkoi kello 11:00, ja yleisöä heti tässä vaiheessa päivää ihan mukavat 120. Ensimmäinen maali tuli ajassa 17.28, Jimmy Sigfrids nosti rystyllä kiekon maaliin. Ottelun toinen maali nähtiin ajassa 28.22. Patrik Kontulahti pisti suoraan syötöstä maaliin maalin edestä, tuli ylivoimalla. Noin puolitoista minuuttia myöhemmin tuli ottelun viimeinen maali. Syöttö toiselta laidalta maalin kulmalle missä André Smulter pisti suoraan syötöstä maaliin, tuli myös ylivoimalla. Ottelussa nähtiin aika paljon jäähyäjä, ja ottelu oli siksi vähän rikkonainen. MuIK:lla oli jokunen laukaus tolppaan ja monta muuta hyvää maalipaikkaa. Olisivat pystyneet tekemään monta maalia lisää.
Voittomaalikilpalu:
MuIK Hockey, Felix Nyfors, ei maalia
IFK Lepplax, Filip Lindgren, ei maalia
MuIK Hockey, Johann de Jonge, maali
IFK Lepplax, David Lindgren, maali
MuIK Hockey, Jani Nylund, ei maalia
IFK Lepplax, Jens Östman, maali

Jeppis Hockey - JHT 0-8 (0-3, 0-5)

Sitten oli vuorossa Jeppiksen ensimmäinen ottelu, ja vastassa heti kova JHT. Missä Nico Joki pelaa myös tämän kauden. Ensimmäinen maali tuli kun 10.23 oli pelattu. Jarno Palola tulee vauhdilla ohi Johannes Lindgrenin ja nostaa kiekon maaliin ohi Anton Käckon. Neljä minuuttia myöhemmin Jonas Riska kaatuu syöttöhetkellä, ja Ville Rajala pääsee tulemaan vapaasti kohti maalia, kiekko etukulmasta sisään. Pari minuuttia ennen erän loppua tulee JHT:lle kolmas maali. Tommi Rintasalo nostaa rystyllä kiekon maaliin. Toisessa erässä lukemat pääsivät vähän repsahtamaan. Heti minuutin jälkeen Ville Rajalalta hieno syöttö Tommi Rintasalolle, kiertää Anton Käckon ja kiekko maaliin. Noin minuuttia myöhemmin ja Nemo Huhdan laukaus livahti sisään. Ajassa 24.32 tilanne oli jo 0-6. Alexander Baryshev tekee virheen kulmassa, Elias Alajoki syöttää maalille missä Tapio Rantanen oli, ja kiekko maaliin. Erän puolessa välissä tuli JHT:lle seitsemäs maali. Elias Alajoki syötti maalille ja Tapio Rantanen ohjasi kiekon sisään. Erän viimeisellä minuutilla Henri Allenin laukaus siniviivalta upposi maaliin, tuli myös alivoimalla.
Voittomaalikilpailu:
JHT, Nico Joki, ei maalia
Jeppis, Jim Pesiö, ei maalia
JHT, Teemu Siironen, ei maalia
Jeppis, Kallemarkus Manninen, ei maalia
JHT, Nemo Huhta, ei maalia
Jeppis, Iiro Pakka, maali

Tomi Joen kommentit ottelusta: Oli kyllä aikamoista kävelyä JHT:lta, tehokasta peliä myös heiltä. Välillä pelattiin ihan hyvin kuitenkin, lukemista huolimatta. JHT teki paikoista maalia.

JHT - MuIK Hockey 2-0 (2-0, 0-0)

Ensimmäinen maali tuli ajassa 5.29. Kalle Hyväriseltä syöttö sivuun ja JHT:n kapteeni Jesper Ahlgren laukoi suoraan syötöstä maaliin. Noin kymmenen minuuttia myöhemmin Reko Tornberg laukoi siniviivalta kiekon maaliin. Toisessa erässä ei nähty enää maaleja. MuIK otti aikalisän kun 27 sekuntia oli jäljellä, ja maalivahdin pois myös. Mutta tämä ei tuottanut siis lisää maaleja.
Voittomaalikilpailu:
MuIK, Artjom Gornostaev, maali
JHT, Tapio Rantanen, ei maalia
MuIK, Niko Roukala, ei maalia
JHT, Henri Allen, maali
MuIK, Joel Portin, ei maalia
JHT, Jarno Palola, ei maalia

Jeppis Hockey - MuIK Hockey 2-1 (1-1, 1-0)

Ja turnaus päätökseen "herkkupalalla". 12 minuuttia oli pelattu kun Jeppis siirtyi johtoon. Pitkän painostuksen jälkeen Samu Vähämaa pisti hienon lätyn maalille ja Pyry Joutsen laukoi suoraan syötöstä maaliin. Puolitoista minuuttia myöhemmin MuIK pääsi tasoittamaan. Kim Nordström pääsi laukomaan ja kiekko maaliin. Ottelun ratkaisu nähtiin ajassa 33:36. Kallemarkus Mannisen kiekko meni laidasta maalin eteen, johon Björn Lindgren ehti ensimmäisenä ja löi kiekon maaliin. Lopussa MuIK:lla oli laukaus tolppaan myös, mutta Jeppis selvisi ja voitti ottelun.
Voittomaalikilpailu:
MuIK, Jimmy Sigfrids, maali
Jeppis, Samu Vähämaa, maali
MuIK, Felix Nyfors, ei maalia
Jeppis, Pyry Joutsen, ei maalia
MuIK, Oliver Elenius, ei maalia
Jeppis, Jarkko Anttila, maali

Tomi Joen kommentit ottelusta: Ensimmäisessä erässä avauspeli oli huonoa, mutta toiseen erään se tuli kuntoon ja peli parani. Mukavaa voittaa Suomi-Sarja joukkueen! Kaksi väsynyttä joukkuetta nähtiin tänään jäällä myös mikä vaikutti otteluun myös.

Yleisöä oli mukavasti hallilla koko päivän aikana, mikä oli mukavaa nähdä. Ja kaikki oli järjestetty hyvin myös, ei ollut ongelmia missään. Kiitokset myös turnauksen yhteistyökumppaneille! K-Supermarket Jeppis, Savuapaja (loistavaa lohikeittoa!), Osuuspankki, Conalin Cars ja Wikro.
Kuvia on myös tulossa turnauksesta!


   
Lisää uutisia
Jeppis Hockey
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat