Jeppis Hockey isännöi Osuuspankin turnausta
28.8.2017 1:37 Uutiset / Edustus

Tulevana viikonloppuna Jeppis Hockey järjestää turnauksen Kristallissa!

Jeppis Hockey järjestää tulevana viikonloppuna 1.9. - 2.9. turnauksen johon osallistuvat Jeppiksen lisäksi, JHT Kalajoelta, MuIK Hockey ja IFK Lepplax! Joukkueiden valmentajilta tullaan saamaan kommentit tulevan viikon aikana jotka tulevat Jeppiksen Facebook sivulle. Kommentoinnin aloittaa Jeppiksen Tomi Joki.

Tomi Joki luonnehtii joukkueita seuraavasti:

Jeppis Hockey
Tälle kaudelle meillä on laadukas ja hyvin roolitettu joukkue. Löytyy nuorta, kokenutta, taitavaa ja suoraviivasta peluria ja ennen kaikkea pelaajat ovat tervepäisiä.
Mielenkiintoinen turnaus tulossa ja pelaajilla on nyt hyvä mahdollisuus mitata oma taso.

JHT Kalajoki
Mestis tason joukkue, kaksi peliä tänä syksynä nähneenä toivoisin, että bussin rengas menisi puhki ennen Pietarsaarta, se parantaisi mahdollisuuksiamme merkittävästi.
Tulkaa ehdottomasti katsomaan onko hiekkasärkkien pojilla asenne kunnossa, kun päästetään meidän nuoriso irti! Mielenkiintoista nähdä kuinka vanhat Jeppikset: Nico Joki ja Henri Mustonen esiintyvät vanhassa kotihallissaan.

MuIK Hockey
Rakas vihollinen, joka karkasi Suomisarjaan. Pikkusen harmittaa MuIK:in nousu, mutta ehkä me pelataan joskus vielä samoja pelejä. Tuttu joukkue minulle, erityisesti Jani Nylundin kehitys kiinnostaa.

IFK Lepplax
Sarjanousija, jossa paljon minun vanhoja pelaajia. Lepplax saa luistimille laadukkaan joukkueen ja olen todella iloinen siitä, että saadaan taasen nähdä todella tunteikkaita paikalliskamppailuja. Löytyyhän IFK:sta Jeppiksen näkökulmasta kiinnostavat kaverit Filip Lund ja Jens Östman.

Mikäli Jeppiksen ja JHT:n kohtaaminen ei tuo haluttua tulosta kaukalossa, niin on Jeppiksellä mahdollisuus kuitata vielä särkkien pojat turnauksen jälkeen järjestettävässä paintball sodassa.
Jeppis toivottaa kaikki tervetulleiksi kovatasoiseen ja viihdyttävään turnaukseen. Perjantain ottelu Jeppis – IFK Lepplax on täysimittainen 3 erää, sisäänpääsy on 5 €. Lauantain pelit ovat pituudeltaan 2 erää ja ottelun päätteeksi kummaltakin joukkueelta 3 rangaistuslaukausta. Lauantain sisäänpääsy on 10 € sisältää kaikki pelit!

Turnauksen aikana on jäähallilla mahdollisuus ruokailuun (Savuapajan lohikeitto).


   
Lisää uutisia
Jeppis Hockey
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat