Esittely
Ottelutilastot
Jeppis - IFK Lepplax
2017-2018 - Edustus - Harjoitusottelu
Klo 18:45 Kristalli
1
Syy

Jeppis aloitti Osuuspankki-turnauksen voitolla


Jeppiksen järjestämä Osuuspankin-turnaus saatiin tänään potkaistua käyntiin ottelulla Jeppis Hockey - IFK Lepplax. Mielenkiintoa otteluun lisäsi myös se että IFK Lepplaxissa pelaa moni joka on Jeppiksestä tuttu myös. Huomenna ottelut ovat 2 x 20min, mutta tämä oli täyspitkä. Huomenna nähdään myös Suomi-Sarjan joukkueet JHT Kalajoelta ja MuIK Hockey jäällä myös.

Erä I

Ensimmäinen maali nähtiin seitsemännellä minuutilla, ja tuli ylivoimalla. Samu Vähämaa syötti maalin eteen Ville Lapinkorvelle joka pisti kiekon maaliin. Kolme minuuttia myöhemmin ja IFK Lepplax pääsi tasoittamaan. Jens Östmanin laukaus osui Jeppiksen pelaajaan, ja ensimmäisenä irtokiekossa oli Emil Mattsson joka siirsi kiekon maaliin. Vain minuuttia myöhemmin ja IFK Lepplax siirtyi johtoon. Voittavat aloituksen, hieno syöttö siniviivalta maalin kulmalle missä Jens Östman pisti kiekon ohi Jonas Holmbergin.

Erä II

Ensimmäisellä tauolla valmentajakaksikko keitti vähän erilaisempaa käärmekeittoa ja toiseen erään tuli vahvempi Jeppis Hockey. Kolmannella minuutilla Jeppis tasoitti hienolla maalilla. Pyry Joutsen syötti Alexander Barysheville joka löysi aivan vapaan Jonas Riskan. Napakka laukaus maaliin. Tästä taas kolme minuuttia ja Jeppis siirtyi johtoon. Fredrik Borgmästars harhaili omalla alueella, Kallemarkus Manninen pääsi kiekkoon ja laukoi myös kiekon varmasti maaliin. Erän puolessa välissä Jeppis iski neljännen maalinsa. Samu Vähämaa syötti maalin takaa Ville Lapinkorvelle joka sai vähän tuurillakin kiekon maaliin. 33.20 oli pelattu kun Jeppis iski viidennen maalinsa. Samu Vähämaa taistelee hyvin maalin kulmassa ja saa kiekon ohi Aleksi Vaskivuon.

Erä III

Kolmannessa erässä ei tullut enää maaleja. Mutta sen sijaan kuusi jäähyä, mikä näkyi kyllä. Kovaa taistelua nähtiin puolin ja toisin.

Jonas Holmberg Jeppiksen maalissa oli 31 torjuntaa.
Aleksi Vaskivuo IFK Lepplaxin maalissa oli 35 torjuntaa.
Jeppiksellä 4 jäähyä, IFK Lepplaxilla 6 jäähyä.
Yleisöä: 398

Kommentit ottelun jälkeen antoi Mikko Mustajärvi.
Ei oltu ihan valmiita ensimmäisessä erässä, ei kamppailtu kunnolla. Toisessa erässä alettiin voittamaan kamppailemaan kunnolla, ja peliilme nousi toki siinä samalla myös. Nostettiin hyvin omaa tasoa. Kolmannessa erässä peli meni rikkonaiseksi jäähyjen takia, vähän väsymystä näkyi myös molemmilta kun oli vain yksi ottelu alla ennen tätä. Yleisöä oli herännyt hyvin mukaan heti kun oli 400 katsomassa.

Jeppiksen ottelut huomenna!
13:00 Jeppis Hockey - JHT
17:00 Jeppis Hockey - MuIK Hockey

Mutta tulkaahan paikalle jo kello 11 kun IFK Lepplax ja MuIK Hockey kohtaavat! Jeppiksen otteluiden välissä kohtaavat JHT ja MuIK Hockey.

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
5 - 2
(1 - 2) (4 - 0) (0 - 0)
IFK Lepplax
7' Maali Lapinkorpi Ville

7' Maalisyöttö Vähämaa Samu

23' Maali Riska Jonas

23' Maalisyöttö Baryshev Alexander

23' 2. maalisyöttö Joutsen Pyry

26' Maali Manninen Kallemarkus

29' Maali Lapinkorpi Ville

29' Maalisyöttö Vähämaa Samu
Lisää uutisia
Jeppis Hockey
«  Lokakuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat