Esittely
Ottelutilastot
Jeppis - APV
2017-2018 - Edustus - II-Divisioona
Klo 16:45 Kristalli
7
Lok

APV:tä haastaamaan


Lauantaina APV Alavudelta tulee Kristalliin haastaamaan Jeppistä, ei varmaan helppo ottelu tulossa tälläkään kertaa. Ennakkohaastattelussa oli Jeppiksen maalivahti Jonas Holmberg.

Oletko viihtynyt hyvin Jeppiksessä?
- Tosi hyvin kyllä, kivaa on ollut reenata.

Miten päädyit pääkaupunki seudulta Pohjanmaalle pelaamaan?
- Porista tulin tänne, ja Kokkola on tuttu paikka jo niin.

Miten päädyit aikoinaan maalivahdiksi?
- Juuso Riksman on minun kummisetä, ja hän innotti sitä. Niin sitä kautta.

Mitä näet että on syy kun ei ole vielä tullut 3 pistettä?
- Otetaan liikaa jäähyjä, 5 vastaan 5 pelataan hyvin.

Millainen ottelu uskot että tulee APV:tä vastaan?
- Kova ottelu on tulossa, pelasivat tiukan ottelun IK Kronania vastaan. Hyvä joukkue niillä on tälläkin vuonna.

Onko APV mitenkään erilainen maalivahdin näkökulmasta kuin muut joukkueet?
- Ei tule mieleen mitään tiettyä, mutta kovaa tulevat maalille kyllä.


Jeppis Hockey - APV
7.10. 16:45
Kristalli

Voittotili auki


Lauantaina Jeppis jatkoi ensimmäisen kolmeen pisteen voiton metsästystä kun Alavuden Peli-Veikot tuli vierailulle Kristalliin. Poissa Jeppiksen kokoonpanosta olivat Ville Lapinkorpi sekä Linus Sundqvist.

Erä I

Erän puolessa välissä nähtiin ottelun ensimmäinen maali, Iiro Pakka pelasi todella hyvin, syötti Pyry Joutsenelle joka laittoi kiekon maaliin eteen ja Samu Vähämaa ohitti Aku Perälän. Erän viimeisellä minuutilla syntyi Jeppikselle toinen maali. Alexander Baryshevin napakka ranneveto upposi maaliin kun Jeppis pelasi kahden miehen ylivoimaa. Vähän vaikean alun jälkeen Jeppiksen kone käynnistyi kunnolla erän loppua kohti.

Erä II

Kahdeksannella minuutilla Jeppis siirtyi 3-0 johtoon. Niklas Palmin ranneveto meni maaliin. Kymmenen minuuttia myöhemmin ja Iiro Pakka pääsi yksin läpi alivoimalla, mutta tällä kertaa maalia ei syntynyt. Vähän myöhemmin Sebastian Rajala taisteli hyvin itsensä laukausupaikalle, mutta kiekko tolppaan. Neljäs maali syntyi 13 sekuntia ennen erän loppua. APV harhaili omalla hyökkäysalueella ylivoimalla, ja Jeppis pääsi vastaiskuun, Iiro Pakka pisti kiekon Aku Perälän jalkojen välistä sisään.

Erä III

Kolmas erä ei alkanut ihan samalla tavalla kuin nämä kaksi ensimmäistä erää olivat menneet, vaan APV pääsi ottelun mukaan ja Jeppis luisteli perässä. APV kavensi myös ajassa 46.54. Kiekko laitettiin maalia kohti ja vähän tuurillakin se meni lopulta maaliin, maalin teki Samuli Mäkelä. Tässä vaiheessa Jeppis otti myös aikalisän, mikä oli aivan oikein. Tämän jälkeen peli vähän rauhoittui myös näin Jeppiksen näkökulmasta. Ajassa 58.19 APV otti aikalisän, mutta tämä oli lähinnä kosmetiikkaa, ja tämän jälkeen Jeppis teki kaikenlisäksi viidennen maalinsa. Jeppis pääsi vastahyökkäykseen, Pyry Joutsen syötti sivulle ja Samu Vähämaa viimeisteli.

Ottelussa palkittiin APV:ltä Aku Perälä sekä Jeppikseltä Alexander Baryshev.

Valmentaja Mikko Mustajärvi kommentoi ottelun jälkeen että tärkeät kolme pistettä. Mutta enemmän maaleja olisi kyllä pitänyt tulla kun meillä oli tuollainen määrä laukauksia maalia kohti. Maski puuttui myös kun sitä olisi pitänyt olla. Ylivoima oli tehotonta. Sarjassa tulee paljon tiukkoja otteluita vastaan, ja kolme pistettä tästä on todella hyvä. Kolmannessa erässä ote vähän herpaantui ja APV tuli mukaan otteluun. Pitäisi olla suoraviivaisempi ja ajella suoraan kohti maalia eikä jäädä "pyörimään".

Jeppis pelaa seuraavan kerran vieraissa, kun Hela-Kiekko isännöi Jeppistä Kauhavan jäähallissa. Ottelu pelataan ensi viikon perjantaina 13 päivä lokakuuta, kiekko putoaa jäähän kello 19:00!


MaalivahditTorjunnat
Jäähyt
Jeppis Hockey
Jonas Holmberg
9+3+12 = 242x2min
APVAku Perälä
22+23+10 = 55
7x2min


Yleisöä: 175

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Tilastot
5 - 1
(2 - 0) (2 - 0) (1 - 1)
APV
10' Maali Vähämaa Samu

10' Maalisyöttö Joutsen Pyry

10' 2. maalisyöttö Pakka Iiro

19' Maali Baryshev Alexander

19' Maalisyöttö Manninen Kallemarkus

27' Maali Palm Niklas

27' Maalisyöttö Baryshev Alexander

35' Jäähy: 2 min Berg Dennis

39' Jäähy: 2 min Manninen Kallemarkus

39' Maali Pakka Iiro

58' Maali Vähämaa Samu

58' Maalisyöttö Riska Jonas

58' 2. maalisyöttö Joutsen Pyry
Lisää uutisia
Jeppis Hockey
«  Marraskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930